Benvinguts al meu bloc !!!
Wellcome to my blog !!!
Bienvenus dans mon blog !!!
Willkomen im mein Blog !!!



21 d’agost del 2011

Jornades internacionals de llengua i cultura catalanes Gironella-Masdenverge 2011

Dimarts 16 d'agost amb la presentació dels alumnes i professores varen començar les Jornades. El regidor de cultura i joventut ens va donar la benvinguda al poble i el coordinador de les jornades i l'altra professora i jo ens vàrem presentar. L'altra professora també es diu Eva.
Al vespre vàrem sopar i vàrem anar a la Font del Balç, tal i com ens havia recomanat en Martí (regidor). És un lloc xulo, a la vora del riu i s'hi està molt bé ara a l'estiu.
Dimecres 17 va ser el primer dia de classe. Jo tinc 12 alumnes: 3 noies d'Alemanya (Inga, Stine i Sinah), 1 noia sèrbia (Mlica), 1 txec (Martin), 1 noi de Sardenya (Carlo), 1 madrileny (Quique), 1 russa (Nàdia), 1 romanesa (Andrea), 1 canadenca (Simone), i un noi guineà que és del poble.
Després de les classes els estudiants van anar d'excursió a veure els rucs catalans a Fuïves, a fer piragüisme al pantà de la Baells i després a visitar els museus de Berga. Al vespre es va fer el sopar de benvinguda, al qual també hi varen assistir l'alcalde de Gironella, David Font, i en Martí, el regidor. Després de sopar vàrem anar a la picina a veure el partit de futbol Barça-Madrid de la final de la Supercopa d'Espanya. Hi ha dues noies superfans del Barça, l'Andrea i la Mlica. I varen quedar molt contentes amb el resultat final perquè el Barça va guanyar.
Dijous 18 l'única cosa destacable d'aquest dia va ser que em va venir una altra alumna, l'Anna, que també és sèrbia i que va començar la Festa Major i al vespre hi havia concert a la Font del Balç.
Divendres 19 vàrem sortir al diari Regió 7: http://www.regio7.cat/bergueda/2011/08/21/gironella-exporta-catala-al-mon/161233.html
Varen venir dimecres a fer-nos fotos i varen entrevistar el coordinador i dos alumnes. Estaven contents d'haver sortit al diari. A classe el primer que vàrem fer va ser llegir la notícia entre tots.
Per cert, continuà augmentant el nombre d'alumnes, s'hi va afegir la Marja, de Croàcia, ara ja són 13.
A l'hora de dinar es va proposar un concurs. Atès que la cuina del lloc on anem a dinar va uns flams boníssims, l'Alfred va proposar que diumenge, que és el darrer dia que dinarem allà, podíem fer un concurs de menjar flams.
L'Eva i jo després de dinar ja vàrem marxar i ja fins diumenge no tornarem a Gironella.