Benvinguts al meu bloc !!!
Wellcome to my blog !!!
Bienvenus dans mon blog !!!
Willkomen im mein Blog !!!



27 de setembre del 2007

Crítica pel·lícules Zinemaldia 2007

Free Rainer
Argument: Rainer és un exitós productor de televisió que ho té tot. Ha arribat al cim. Un dia, Pegah, una misteriosa jove, topa amb el seu cotxe intencionadament a gran velocitat. Estant a les portes de la mort, Rainer es replanteja la vida. Enfonsat per la poca audiència del programa, Rainer deixa la feina i s'embarca en una investigació sobre els sistemes de medició d'audiències.
Actors: Moritz Bleibtreu, Elsa Schultz Gambard, Milan Peschel, Gregor Bloéb, Simone Hanselmann.
Crítica:

La maison
Argument: Malo, pare de tres nens, està a punt de divorciar-se. En un viatge amb amics, troba per casualitat una preciosa casa de camp en venda i decideix visitar-la. Dins de la casa, troba una carta escrita fa anys per una nena al seu pare. Commogut i perplex, Malo decideix trobar els propietaris de la casa: dues germanes de trenta anys incapaces de conservar la casa de la seva infància en la família.
Actors: Sergi López, Bruno Salomone, Bérénice Béjo, Barbara Schulz.
Crítica: està ben pensat. Tot i que penso que hi ha un accés del consum d'alcohol.


Promesas del este
Argument: És la història del misteriós Nikolai, un home lligat a una de les famílies més poderoses del crim organitzat de Londres.La seva vida trontolla quan coneix l'Anna, una dona que descobreix per accident proves que incriminen a la família per a la que ell treballa.
Actors: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Casse.
Crítica:

The Inner Life of Martin Frost
Argument: Martin Frost, un escriptor d'èxit, acaba de publicar un llibre quan decideix reirar-se a una casa de camp
Actors:

Emotional Arithmetic
Argument: L'any 1945, Jakob Bronski, un jove disident retingut a Drancy, agafa com a tutor a dos nens, Melanie i Christopher. 40 anys després, la Melanie descobreix que l'ancià Jakob, que ella creia que havia estat traslladat de Drancy a Auschwitz i asessinat, segueix viu. Immediatament el convida a viure amb ella i la seva família a la seva granja del Canadà. Jakob arriba amb en Christopher. El passat esclata en el present en forma d'una història d'amor tendre i inesperada que altera la seva vida i la dels que l'envolten.

Actors: Susan SarandonChristopher Plummer, Gabriel Plummer, Gabriel Byrne, Roy Dupuis, Max von Sydow.